mobiele pagina Mobiele website »
Meer Info! Bel 0527 - 618 470 | Contact
De Algemene Voorwaarden Kamer

Uw vertrouwde partner voor Algemene Voorwaarden en financieel juridische dienstverlening. Wij bieden U meer dan 25 jaar ervaring bij het opstellen van Algemene Voorwaarden, diverse Handelscontracten, Legal Audits etc.

25 jaar De Incassokamer

U wilt meer weten over Algemene voorwaarden!

Bel: 0527 - 618 470 of Informatie aanvragen »

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden) ook wel bekend als de kleine lettertjes. Ze zijn een must voor iedere ondernemer en belangrijker dan de meeste mensen denken.

Waarom heeft u algemene voorwaarden nodig? Wat houden algemene voorwaarden in? Waar dienen algemene voorwaarden voor? Hoe kunt u algemene voorwaarden laten opstellen? Op ondermeer deze vragen geven wij u met onze website www.algemene-voorwaarden-kamer.nl een kort en helder antwoord.

Zo wordt het belang van algemene voorwaarden namelijk niet door iedereen voldoende beseft. Er wordt vertrouwd op het goede gevoel met de klant. "Zaken doen is risico nemen", heet het dan te zijn. Dat is begrijpelijk, maar waarom meer risico nemen dan nodig is. Het kan u duur komen te staan. Niet voor niets zijn er notariėle aktes als u een woning koopt, zijn er algemene rekeningvoorwaarden als u een rekening bij de bank opent, zijn er algemene voorwaarden als u; een auto koopt, meubels koopt, software koopt en ga zo maar door. Als u oplet dan komt u dagelijks het gebruik van algemene voorwaarden door uw leveranciers tegen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Zij hebben geleerd om geen onnodige risico's te nemen.
Algemene voorwaarden leggen namelijk het algemene deel van de overeenkomst vast, dat wil zeggen de nodige voorwaarden en condities (aansprakelijkheid, eigendomsvoorbehoud, leveringscondities, garantie, etc.) Het is voor u als ondernemer van groot belang dat u hierop terug kunt vallen, bijvoorbeeld als u een geschil heeft. Het bespaart u veel ellende en ergernis.

Gelet op onze jarenlange ervaring adviseren wij u altijd algemene voorwaarden te laten opstellen. Immers een ongeluk zit in een klein hoekje.
Bel voor meer informatie +31 (0)527 - 618 470 of vul de informatieaanvraag in.

Vanzelfsprekend staan wij met raad en daad voor u klaar.

Het team van de Incassokamer B.V.
Nieuws

Aug

28

Onredelijke schuldeiser moet meewerken aan redding bedrijf aldus Minister Opstelten

In dergelijke bewoordingen heeft Minister Opstelten van Justitie zich onlangs ui...

lees verder »

May

09

Inflatie stijging april 2014 van 0,4 procent

Het CBS deelde mede dat de inflatie in april is gestegen ten opzichte van de maa...

lees verder »

Jan

29

Uitgesproken record faillissementen 2013 twijfelachtig.

Het jaar 2013 heeft de twijfelachtige eer de boeken in te gaan als het jaar met ...

lees verder »
» nieuwsoverzicht